Muzikale activiteiten Verhoog Muziek

We houden een overzicht bij van de muzikale activiteiten waar Verhoog Muziek bij betrokken is. Dat kan zijn door het verhuren van een concertvleugel, piano of orgel. Of door sponsoring en lokaal engagement.

De informatie in deze agenda is met zorg en nauwkeurigheid samengesteld aan de hand van gegevens die verstrekt werden door de impresariaten, producenten en gezelschappen.
 
Door de coronamaatregelen zijn alle live concerten afgezegd in de maanden maart, april en mei.
Controleer altijd de eigen website voor de meest actuele concertinformatie.
Verhoog Muziek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op deze pagina verstrekte informatie.
 

Vragen mag altijd
Dinsdag
8 september 2020
20:00
Nijkerk
beiaard en orgel
Grote kerk
Nijkerkse Klokkenspelvereniging sluit de zomeravondconcerten af met een bijzonder samenspel tussen beiaard Wim Ruitenbeek en Boudewijn Zwart op het Hauptwerkorgel van Verhoog Muziek met de klank van het oorspronkelijke orgel uit de Grote Kerk. Het orgel van binnen klinkt nu luid en duidelijk over de daken van Nijkerk, buiten.
 
Vrijdag
11 september 2020
20:00
Ermelo
concertzaal
Content orgels
Jubileumconcert Content orgels met Evert van de Veen. Content Orgels is niet de enige die dit jaar een jubileum viert. Organist Evert van de Veen uit Voorthuizen is dit jaar 40 jaar organist. Van de Veen is een zeer breed geörienteerd musicus, en dat zal hij laten horen op het nieuwe concertorgel van Content, speciaal gebouwd voor het 40-jarig jubileum.
 

Welkom in de winkel

Winkelen op afspraak

Wij mogen weer klanten ontvangen. Op afspraak. Welkom!
Bel ons gerust.
Wij werken gewoon door: verkoopteam op kantoor en pianotechnici in de werkplaats.
Stemafspraken, onderhoud en reparatie worden uitgevoerd.

Maak een afspraak