Johannus orgel kopen

Of u nu een orgel zoekt voor in de huiskamer of de kerk; met een Johannus orgel zit u altijd goed. Niet voor niets levert deze bouwer uit Ede momenteel orgels aan tachtig landen. Dankzij de nieuwste sampletechnieken kan het de concurrentie aan met echte pijporgels. In onze showroom leggen we graag uit hoe bijzonder dat is. Deze week presenteren wij het nieuwe Johannus Sonique orgel. Welkom!
Een Johannus orgel kopen kan het best bij Verhoog Muziek.

 

Kom proefspelen

Probeer de nieuwe Johannus Sonique

De naam van het nieuwe orgel van Johannus Orgelbouw is Sonique. De orgelbouwer is “razend enthousiast over dit nieuwe instrument. Het klinkt echt prachtig met een unieke geluidsbeleving…”
De Johannus Sonique 360 staat speelklaar in onze showroom.
Orgelmuziek van hoge kwaliteit komt heel dichtbij.
Kom zelf orgelspelen of luisteren.
Welkom!

Onze nieuwe Johannus Sonique

Meerdere modellen, altijd topkwaliteit

Het zit ‘m niet in de namen van de modellen. Want of u nu kiest voor de uitvoering Opus, Vivaldi, Studio, Classic of Positief; een Johannus orgel staat áltijd garant voor topkwaliteit. De orgelbouwer gooit wereldwijd hoge ogen door het gebruik van Real Time Sampling. Nog nooit lag het geluid van een digitaal orgel zo dicht bij het origineel van een pijporgel. Komt u dat vooral ook zelf ervaren, in onze showroom. Laat u overtuigen en in vervoering brengen door sublieme klanken.

Digitaal orgel: minder storingen

Johannus Orgelbouw gaat niet over een nacht ijs. De orgelmaker deed jarenlang onderzoek naar alle digitale mogelijkheden. Het bedrijf is toonaangevend binnen de branche, waar digitale orgels de markt hebben veroverd. Niet zomaar. Want digitale instrumenten zijn nauwelijks gevoelig voor storingen. Dat geldt zeer zeker ook voor een Johannus orgel: u krijgt 100% waar voor uw geld.

Johannus Studio-orgels in Positief-meubel

De Studio-orgels van Johannus zijn leverbaar in een Positief-meubel. In twee- en drieklavier suitvoering: Johannus Studio P-150 en P-350!
Het bekende, hoge meubel vertoont een treffende gelijkenis met de veel voorkomende positief- en balustradeorgels. Voeg daar de trekregisters aan toe, en u heeft het gevoel en de uitstraling van een traditioneel orgel.
Bij de positief-uitvoeringen van de Studio, worden de klanken via speakers bovenin het meubel verstuurd. Hierdoor bereiken ze het gehoor van de organist direct, wat een ruimtelijk en hoogwaardig effect oplevert.
 

Route naar de showroom

Uitgelicht

Johannus orgel kopen
mét kosteloos Servicepakket

 • Controle op digitale functies voor aflevering
 • Plaatsing en uitleg bij u thuis
 • Levering aan huis door eigen transportdienst (gelijkvloers in Nederland)
 • Minimaal 2 jaar garantie op nieuwe orgels
 • Afregelen en reinigen (waar nodig) van gebruikte orgels
 • Bij huurkoop afhankelijk van de voorwaarden

Dit pakket heeft een waarde van 350 euro. We bieden u dit kosteloos aan. Aanbiedingen uitgezonderd!

Kom proefspelen in onze showroom

Ook voor alle Johannus orgels kunt u terecht in onze showroom in Nijkerk. Meerdere modellen staan klaar om te bekijken en te bespelen. Gewoon proberen. Het is de beste manier om erachter te komen welk Johannus orgel u het best kunt kopen. Onze adviseurs helpen u graag op weg.
 
Maak een afspraak

Daarom een Johannus orgel kopen bij Verhoog Muziek

 • Ultieme klankbeleving
 • Beroemde pijporgels in huis dankzij digitale revolutie
 • Speelklaar voor jarenlang muzikaal plezier
 • Proefspelen in onze showroom
 • Mogelijkheid van kopen of afbetaling
 • Gratis Servicepakket t.w.v. 350 euro!

 

Ga naar ons assortiment Johannus orgels
Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Huurkoopsysteem: afbetalen zonder rente

Is de aanschaf van een Johannus orgel boven uw budget? Of vindt u het sowieso prettig om financiële ruimte over te houden? Kies dan voor ons huurkoopsysteem. U kunt dan een Johannus Orgel kopen en deze in 4 jaar tijd afbetalen, zónder rente.
 

Ontdek ons huurkoopsysteem