Hoofdtelefoon kopen

Muziek instuderen is soms eindeloos herhalen. Voorkom overlast en koop een Sennheiser koptelefoon bij Verhoog Muziek.
Uw omgeving merkt dan niets van uw oefeningen. Wij hebben enkele goede modellen in huis.

Gesloten of open hoofdtelefoon

Wilt u anderen totaal niet storen niet uw muziekspel? Dan is een gesloten hoofdtelefoon een goede keuze. Want met een gesloten hoofdtelefoon lekt er geen geluid naar uw omgeving. Bovendien hoort u weinig van de omgeving. Nog een voordeel: een gesloten hoofdtelefoon zit comfortabeler dan een open hoofdtelefoon. Dit komt omdat deze niet op uw oren drukt. De open hoofdtelefoon is vaak kleiner van formaat. Hierdoor lekt de open hoofdtelefoon wel geluid naar de omgeving en hoort u zelf ook meer van de omgeving. De hoofdtelefoon sluit niet volledig de oren af.

Comfort en gewicht

Bij een gesloten koptelefoon kunnen de oren warm gaan aanvoelen. De open koptelefoon is kleiner en dus makkelijker mee te nemen. Hoe groter het model, hoe zwaarder de koptelefoon. Dit gewicht kan gaan drukken op uw hoofd. Let daarom goed op het comfort van de hoofdband.
 
 
Kom luisteren

Uitgelicht

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

De kabel

Doorgaans is de bekabeling aan de linkerkant van uw stereo-koptelefoon bevestigd. Dit heet: eenzijdige bekabeling. Sommige modellen hebben een dubbelzijdige bekabeling wanneer er een Y-kabel naar beide oortjes loopt. Is uw kabel te kort? U kunt deze eenvoudig verlengen met een verlengingskabel. Is uw kabel te lang en vindt u dat hinderlijk? Koop dan een kabelbinder.
 
Ik wil graag meer informatie

Geluidsweergave van de bas

Sennheiser heeft een heldere, frisse geluidsweergave. De bas in hoofdtelefoons is niet te vergelijken met de geluidsweergave op grote luidsprekers of subwoofers. Maar sommige fabrikanten tunen hun koptelefoon juist zodat de nadruk wordt gelegd op de lage tonen (zoals Beats van Dr. Dre). Dit gaat wel ten koste van de natuurlijke geluidsweergave. Ook heeft u in koptelefoons een betere geluidsweergave van het basgeluid dan in earbuds doordat ze simpelweg klein zijn.

Waarom een hoofdtelefoon kopen van Sennheiser?

Al vele jaren mag Verhoog Muziek dealer zijn van het gerenommeerde merk Sennheiser. Daar zijn wij best een beetje trots op. Want er zijn veel voordelen aan deze hoofdtelefoons:

  • Professionele geluidsweergave
  • Moderne vormgeving
  • Uitzonderlijk draagcomfort
  • Optimale muziekbeleving
  • Geschikt voor keyboards, digitale piano’s, silent piano’s en orgels
  • Twee jaar garantie

Over het Duitse merk Sennheiser

Het Duitse merk Sennheiser wordt geroemd om hun audioproducten. Door hun jarenlange ervaring te combineren met degelijkheid en innovatie creëren ze steeds weer nieuwe technieken. Sinds de oprichting in 1945 is het merk een grote speler in de wereld van audio. De koptelefoons, microfoons en tal van andere producten worden over de hele wereld gebruikt. Dit merk staat voor premium producten, geweldig in geluid met een onverstoorbare luisterervaring.
DJ en technoproducer Joris Voorn roemt Sennheiser: “Negen van de tien dj’s hebben deze headphones. Ik heb ze op tijdens het draaien en in de studio.
Als mijn muziek goed klinkt door deze phones, dan weet ik dat het goed zit. Ze zijn mijn graadmeter, mijn referentiekader waarop ik blind kan vertrouwen.

Kom luisteren in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de geluidskwaliteit van een Sennheiser-hoofdtelefoon? Kom gerust langs in onze showroom om de verschillende modellen te proberen. We informeren u graag over de specifieke kenmerken. Dan weet u wat u koopt.
 

Route naar de showroom