Bladmuziek kopen

Op zoek naar het eerste lesboek voor de piano? Al wat gevorderd met gitaarspelen maar toch nog wat ondersteuning nodig? Bij Verhoog Muziek vindt u een selecte collectie bladmuziek met lesmethoden voor beginnende pianisten. Hierin worden de basisbegrippen uitgelegd. Zodat u straks alle bekende stukken meespeelt. Op aanvraag kunnen we meer bladmuziek bestellen.

 

Meer weten

Uitgelicht

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Noten lezen: van klassiek tot pop

Een gitarist kan soms al uit de voeten met een paar akkoorden. Maar wie met een keyboard begint, wil natuurlijk een uitgebreide vingersetting. Bij Verhoog Muziek bieden we een selecte collectie basis-bladmuziek. Van klassiek tot pop. Voor diverse instrumenten: piano, gitaar, keyboard en orgel.
 

Ons volledige assortiment

Bladmuziek bij Verhoog Muziek

Met welk muziekboek kunt u het beste beginnen? Wij helpen u graag aan passende bladmuziek. Advies op maat voor de beginner. U vindt al onze muziekmethodes ook in de showroom in Nijkerk.
 

Route naar onze showroom

Wij werken door

Bel ons gerust

Door de landelijke lockdown is onze showroom dicht tot en met 19 januari 2021. Wij werken gewoon door: verkoopteam op kantoor en pianotechnici in de werkplaats.
Stemafspraken, onderhoud en reparatie worden uitgevoerd.
Bel ons gerust met al uw vragen!

Dit mogen wij nog doen