Piano, vleugel of orgel huren

U wilt een hoogwaardige vleugel, piano of orgel huren voor een concert? Verhoog Muziek heeft jarenlange ervaring en hielp al vele bekende musici.
Zowel in concertzalen en kerken, als ook op grote evenementen en festivals.
Natuurlijk verhuren wij ook digitale piano’s en digitale vleugels.

Een Steinway van Verhoog Muziek

Wij doen het al jaren: een Steinway verhuren. De Rolls Royce onder de instrumenten. Bekende musici en podia weten ons daarvoor te vinden.
Verhoog Muziek kan deze beroemde vleugel in heel Nederland aanbieden.
Wij verzorgen echt alles. Inclusief vervoer, plaatsing en stemmen.
Tot onze klanten behoren onder anderen mr. Pieter van Vollenhoven, Hans Liberg, Jan Vayne, Marietta Petkova en Iris Hond.
 
Vraag offerte aan

Concertreeksen en tv-opnames

Onze piano’s, vleugels en orgels komt u overal tegen. Bij optredens van gerenommeerde koren. Maar ook bij concerten van Iris Hond. Of bij optredens in Paleis Het Loo, bijvoorbeeld.
Voor concertverhuur leveren wij onder meer aan de theaters Stroud (Putten) en Parkgebouw (Rijssen).
Vooraf stemmen wij op de juiste toonhoogte. Ook is een gelijke stemming op het orgel veelal mogelijk. Of een speciale stemming voor een uitvoering met bandoleon.
Bij meerdaagse evenementen komen wij op verzoek zelfs dagelijks langs.
Zodat u bij het huren geen zorgen hebt.

Prijs voor piano of vleugel huren

Een piano van topkwaliteit huurt u al vanaf 250 euro per dag. Dat is inclusief stemming en transport bij ons “om de hoek”.
De piano’s zijn van het bekende merk Yamaha of Schimmel.
Een vleugel huren kan vanaf 450 euro.
Wij bieden meerdere soorten vleugels aan van Yamaha; van 1.73 meter tot de concertmaat 2.27 meter. Of u kiest onze Steinway. Die is 2.11 meter.
Zelfs als u twee of meer vleugels tegelijkertijd wilt huren, kunt u bij ons terecht.
Een orgel huurt u vanaf 400 euro per dag.

Ook mogelijk: een digitale piano huren

Verhoog Muziek is ook het vertrouwde adres voor het huren van een digitale piano. Wij hebben orgels van de topmerken Johannus en Content. En digitale piano’s van het  bekende merk Yamaha. U huurt al een digitale piano vanaf 250 euro per dag.
Nieuw is een Yamaha digitale vleugel in de verhuur. Deze vleugel raakt nooit ontstemt en is makkelijk te versterken. Interessant voor in de openlucht.
 

Meer over digitale piano huren

Afspraak voor huren piano, orgel of vleugel

Wilt u eerst horen hoe onze vleugels, piano’s en orgels klinken?
Zoekt u een speciale klankkleur? Wees ook daarvoor welkom in de showroom in Nijkerk. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden.
U wilt zeker weten dat wij de tijd voor u hebben? Maak dan vooraf een afspraak.

Route naar onze showroom

Klant aan het woord

Vleugel leveren in de Lichtfabriek in Haarlem. Bij het stemmen is het al een kleurrijk festijn. De Lichtfabriek was tijdens de opening begin 20ste eeuw de energiebron van de stad. De Lichtfabriek anno nu is een plek van frisse energie waar mensen samen komen om anderen te inspireren of om geïnspireerd te worden. Waar ideeën ontstaan, waar samenwerkingen beginnen en waar geproost wordt. Daar is een vleugel van Verhoog Muziek op z'n plek.... lees meer Chris
Natuurlijk krijgen we wel vaker een leuk bericht als we een instrument afleveren. Deze keer werd er als bedankje een bos bloemen bezorgd. Met een kaartje: "...dank voor de prachtige klankkleuren...... lees meer Geke
Onvoorstelbaar hoe knap de mannen van Verhoog Muziek de piano de dijk afgereden hebben. Het was heel krap draaien en daarna vrij steil naar beneden. Al onze kinderen en de buurkinderen stonden te kijken.... lees meer Jaap en Anke
Ik ben gewoon heel blij met m'n Yamaha Clavinova CSP-170. Het is mijn Tetris-piano. Ik leer pianospelen met vallende ledjes naar de juiste toets. Super handig en voorlopig nog zonder muziekleraar.... lees meer Peter