Piano taxeren

U wilt uw piano inruilen? Uw vleugel verkopen aan een kennis? Of wilt u een nieuwe inboedelverzekering afsluiten? Dan is het fijn om te weten wat uw piano of vleugel waard is. Onze medewerkers kunnen uw piano taxeren. U weet dan precies wat uw piano waard is. Een eerlijke prijs, waarmee u verder kunt.

Hoe taxeren wij de piano?

Alleen door goed onderzoek kunnen wij uw piano goed taxeren. We kijken dus verder dan alleen de buitenkant van een piano. Het instrument gaat helemaal open. Zo zien we hoe de piano is onderhouden en of wellicht sprake is van slijtage. Dit alles weegt mee bij het taxeren van de waarde.
 
Neem contact op met mij

Grondig onderzoek tijdens taxatie

De ombouw van een piano kan prachtig zijn opgepoetst. Maar dat zegt nog niets over het binnenwerk. We gaan bij het taxeren van een piano of vleugel zeer grondig te werk.

  • Hoe is de piano afgeregeld?
  • Is de zangbodem gescheurd?
  • Zitten er motten in de piano?
  • Is het mechaniek versleten?
  • Is de piano correct bevochtigd?

U mag vertrouwen op onze deskundigheid. Wij helpen u graag verder.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u een eerlijke prijs?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het taxeren van uw piano of vleugel. Bel ons gerust voor meer informatie: 033 – 246 04 44. Of bezoek de showroom in het centrum van Nijkerk. Want ook bij taxaties kiest u natuurlijk voor de deskundigheid van Verhoog Muziek.
 

Route naar onze showroom