Apps van Yamaha

Muziek wordt nog leuker met computerprogramma’s (apps) op een tablet of smartphone. Het is een nieuwe manier om te genieten van uw digitale muziek(instrument). Bij Verhoog Muziek kunt u terecht met uw vragen over de hoogwaardige en veelgebruikte Yamaha-apps. We adviseren u er graag over. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Stel uw vraag

Voor uw digitale piano of keyboard

Alle Yamaha-apps zijn te gebruiken op Iphone en Ipad. Eén app is ook te gebruiken op een Android-apparaat: Smart Pianist. U verbindt uw mobiele apparaat aan uw digitale piano of keyboard met een MIDI-interface-kabel, een wifi-interface of bluetooth.
Zo’n verbinding zorgt voor overdracht van de MIDI-gegevens, inclusief informatie over het toetsenspel en songafspeeldata of audio.

Apple en iOS

Apple, Apple logo, iPhone, iPod touch, iPad, iPad Air, iPad mini, iPad Pro en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. van Apple Inc. Android. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Welke applicatie werkt op uw digitale piano?

Om een goede keuze te kunnen maken, is het natuurlijk handig dat u weet welke applicaties werken op uw digitale piano en uw mobiele apparaten.

SmartPianist

De Yamaha app SmartPianist kunt u gebruiken op de volgende digitale piano’s:
Clavinova CSP-150 en CSP-170
Clavinova CLP-635, CLP-645, CLP-675, CLP-685, CLP-665GP
Clavinova CLP-735, CLP-745, CLP-775
ARIUS YDP-S34, YDP-S54, YDP-144 en YDP-164
P-125 en P-515

De SmartPianist app werkt ook met het Yamaha SH2 en SC2 silent-systeem.
Beschikbaar voor iOS en Android.

Kom ervaren in onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw digitale piano of keyboard? En bent u benieuwd naar de werking van de apps waarin u interesse heeft? Kom langs in onze showroom en probeer ze zelf uit.
En natuurlijk vertellen we u graag meer.
 

Route naar onze showroom