Constante zorg en aandacht

De inhoud van deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld door Verhoog Muziek BV. Ondanks de constante zorg en aandacht die Verhoog Muziek BV aan de inhoud van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is. Verhoog Muziek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of gedateerde of geïndexeerde informatie.

Beperkte aansprakelijkheid

Verkoop, levering, betaling en garantie
Van toepassing zijn de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van de leden van de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB) bestaande uit zestien artikelen, gedeponeerd d.d. 12 juni 2007 ter Griffie van de van de Rechtbank te Dordrecht onder aktenummer AL 14/2007
 

Privacy

Verhoog Muziek respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd zijn en nooit worden misbruikt.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Onze aanpak staat in het privacybeleid.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over enig aspect van dit beleid of de manier waarop het team van Verhoog Muziek omgaat met uw persoonsgegevens of als u uw bezorgdheid over enig punt wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar onze functionaris voor de gegevensbescherming: privacy@verhoogmuziek.nl.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan!
 

In de showroom

Als de vermelding “In de showroom” wordt getoond betekent het dat we dit model in de showroom hebben staan en de bijbehorende kleur of optie kunnen laten zien op hetzelfde type of binnen de productlijn.
 

Website

De inhoud van deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld door Verhoog Muziek BV. Ondanks de constante zorg en aandacht die Verhoog Muziek BV aan de inhoud van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is. Verhoog Muziek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of gedateerde of geïndexeerde informatie.

Verhoog Muziek BV sluit de aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:
– het gebruik van deze website
– het gebruik van informatie van deze website
– de eventuele tijdelijke onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen.
Informatie zoals die is weergegeven op de site kan zonder enige kennisgeving te allen tijde met onmiddellijke ingang worden gewijzigd.

Zo lang de voorraad strekt

Aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt.
Productafbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken van het werkelijke product.
Video’s en geluidsfragmenten zullen nooit een werkelijke weergave zijn door kwaliteitsverlies bij de opname, verwerking en weergave van het audiomateriaal.

Binnen deze website zijn relevante externe links opgenomen. Verhoog Muziek BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.
Alle teksten, foto’s en andere informatie die via deze website wordt verstrekt, zijn – tenzij uitdrukkelijk anders vermeld – intellectueel eigendom van Verhoog Muziek en mogen niet zonder onze vooraf verkregen schriftelijke toestemming door anderen worden overgenomen, gekopieerd of verspreid.

Met het bezoeken van deze website aanvaardt u wat in deze disclaimer is bepaald.
 

E-mail / nieuwsbrief

De informatie uit onze e-mails is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer dit bericht niet voor u bestemd is, dan verzoeken we u vriendelijk dit door te geven aan de afzender van deze e-mail. Wij verzoeken u vervolgens deze e-mail te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand anders kenbaar te maken. We danken u bij voorbaat voor uw discretie.
 

E-mail met bestelinformatie wordt gemaakt door de webshop robot. Er kunnen GEEN rechten aan de op de website en in deze e-mail genoemde informatie en/of prijzen worden ontleend!
Verhoog Muziek besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze webshop en nieuwsbrief gepubliceerde data en prijzen.
Druk-, zet- of programmeerfouten of onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij behouden het recht om bij fouten in prijspublicaties alsnog de juiste prijs in rekening te brengen. Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro (€) en inclusief omzetbelasting (21% BTW).

De waarde van het servicepakket of het bedrag aan verzendkosten is niet om te zetten in extra korting bij aankoop in de winkel of als u het product zelf meeneemt.
 

Beperking gratis verzending

Elke bestelling boven 75 euro (incl. BTW) bezorgen wij gratis door heel Nederland als het gewicht van het pakket onder de 30 kg blijft!.
Voor bestellingen tot en met 75 euro vragen wij u een bijdrage in de verzend- en transportkosten van 6,95 euro.

Bezorgen met PostNL; regio NL Standaard inclusief Track & Trace; als (brievenbus)pakket tot 30 kg.