Blokfluit kopen

Geen muziekonderwijs zonder blokfluit. Al spelend leert u het notenschrift. Dat is een beproefde methode. Bij Verhoog Muziek kunt u een blokfluit kopen die past bij uw ambities. We hebben blokfluiten voor beginners. Kies dus voor een blokfluit van Verhoog Muziek. De prijzen beginnen vanaf een tientje.

 

Meer weten

Uitgelicht

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Yamaha en Aura: kwaliteitsmerken

Het vereist enige oefening, maar een blokfluit is een prachtig instrument. Laat die goedkope fluit in de speelgoedwinkel echter liggen. Daar gaat u geen vrienden mee maken. Bij Verhoog Muziek koopt u alleen blokfluiten van de kwaliteitsmerken Yamaha en Aura. Hoort u desondanks een valse noot, dan mag u erop vertrouwen: aan de fluit heeft het niet gelegen.
 
Naar assortiment

Muziekcarrière beginnen met blokfluit

Net als het keyboard is ook de blokfluit een prachtig instrument om mee te beginnen. Niet alleen in aanloop naar een groter blaasinstrument. Ook pianisten, gitaristen en zelfs drummers in spe hebben baat bij een start met de blokfluit. Het is noten lezen, vingers plaatsen, maat houden en bovenal: goed luisteren. Leerzaam voor jong en oud.

Een blokfluit kopen bij Verhoog Muziek

Welke blokfluit kunt u het beste kopen? Met welk lesboek kunt u zo beginnen? Breng een bezoek aan onze rijk gesorteerde showroom in Nijkerk voor informatie en advies. Want ook voor een blokfluit moet u bij Verhoog Muziek zijn.
 

Route naar onze showroom