Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons!

Van toepassing zijn de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van de leden van de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB) bestaande uit zestien artikelen, gedeponeerd d.d. 12 juni 2007 ter Griffie van de van de Rechtbank te Dordrecht onder aktenummer AL 14/2007.

Retourneren

U heeft 14 kalenderdagen de tijd uw aankoop te ontbinden en uw bestelling te retourneren. Als het geleverde product beschadigd is wordt de schade bij de consument in rekening gebracht.
De kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant.
Wij verzoeken u om uw retour aan te melden via ons herroepingsformulier (downloaden als pdf) of een mailbericht te sturen met dezelfde inhoud als het herroepingsformulier.
 

Bestelling wijzigen of annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te wijzigen of te annuleren indien deze ons magazijn nog niet verlaten heeft. Zodra een bestelling is meegegeven aan onze transporteur of PostNL, kunnen wij deze helaas niet meer wijzigen of annuleren.
Voor het doorgeven van een wijziging of het annuleren van uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Bij voorkeur telefonisch, aangezien wij u direct terugkoppeling kunnen geven met de status van uw bestelling.

Klantenservice

Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons!
Heeft u nog vragen over uw bestelling of de producten? Heeft u speciale wensen?
Onze klantenservice staat voor u klaar.
Bel 033-246 04 44 of stuur ons een e-mail: info@verhoogmuziek.nl.
 

Gratis levering boven 75 euro in Nederland

Elke bestelling boven 75 euro (incl. BTW) bezorgen wij gratis door heel Nederland als het gewicht van het pakket onder de 30 kg blijft!.
Voor bestellingen tot en met 75 euro vragen wij u een bijdrage in de verzend- en transportkosten van 6,95 euro.

Bezorgen met PostNL; regio NL Standaard inclusief Track & Trace; als (brievenbus)pakket tot 30 kg.
Vraag naar de verzendtarieven voor België.
Het bedrag aan verzendkosten of de waarde van het servicepakket is niet om te zetten in extra korting bij aankoop in de winkel of als u het product zelf meeneemt.
 
Stel uw vraag