Yamaha Clavinova kopen

Overweegt u om een Yamaha Clavinova te kopen? Welkom in de showroom van Verhoog Muziek in Nijkerk.
Hier staan de modellen van de Yamaha Clavinova 600-serie speelklaar. Probeer ze gerust uit. U zult verrast zijn over de realistische aanslag,
de response en de klank van de beste concertvleugels die ooit zijn gemaakt. Het verschil is al vanaf de eerste noten merkbaar.

 

Kom proefspelen

Ontdek de Yamaha Clavinova 600-serie

De Yamaha Clavinova is een begrip. In 1983 verscheen de eerste Clavinova op de markt. Om de 3 tot 5 jaar brengt Yamaha vernieuwde modellen uit. Sinds 2017 is de Clavinova 600-serie verkrijgbaar. Die kenmerkt zich onder meer door de geoptimaliseerde klankbeleving, alsof u een akoestische vleugel bespeelt. Dit is te danken aan de verbeterde Virtual Resonance Modeling. De GrandTouch-toetsen zorgen voor een natuurlijke aanslag en een groot dynamisch bereik. Dankzij de nieuwe binaural samples, een speciaal ontwikkelde pianoklank, is spelen met een hoofdtelefoon nu nog fijner.
 
 
Een Clavinova 600 kopen

Digitale pluspunten

Dankzij de MIDI-aansluitingen kunt u uw digitale piano rechtstreeks aansluiten op een laptop of tablet. Dat maakt digitaal opnemen mogelijk.
Ook kunt u gebruikmaken van de vele gratis apps van Yamaha. Die zorgen voor nog meer spelplezier, alleen én samen met anderen.


Ontdek de Yamaha Apps

Uitgelicht

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Kom proefspelen in onze showroom

Natuurlijk wilt u de digitale piano’s graag zelf uitproberen. Dat kan in onze showroom in hartje Nijkerk. Hier staan veel digitale piano’s speelklaar. Kijk rustig rond en speel gerust. En heeft u een vraag? Dan adviseren we u natuurlijk graag over de piano die het best past bij uw ambities.
 
 
Route naar onze showroom

Daarom een Yamaha Clavinova
kopen bij Verhoog Muziek

  • Deskundig advies
  • Alle modellen zelf uitproberen
  • Levering en installatie aan huis (in overleg)
  • Tot wel 5 jaar garantie

 
Maak een afsrpaak

Aart: “De Clavinova is herhaaldelijk getest en aangepast door talloze pianisten om een speelbeleving te verkrijgen die een akoestische piano zo dicht mogelijk benadert.”

uitlopend model

Clavinova CVP-705 PE

Onze allerlaatste Yamaha Clavinova CVP-705 PE mag weg voor een heel scherpe prijs. Topmodel digitale piano in prachtige zwart hoogglans uitvoering (PE).

Bekijk onze aanbieding