Onze pianoservice: vakkundig en betrouwbaar

Heeft u een mooie piano of prachtig orgel in huis? Verhoog Muziek helpt u bij het stemmen, verhuizen, repareren en taxeren.
Dankzij jarenlange ervaring mag u rekenen op vakkundige hulp en betrouwbaar advies.
Wij doen er alles aan om een instrument in conditie te houden. Zodat u er maximaal plezier aan beleeft. Ontdek onze pianoservices.

Uitleg en hulp voor elke situatie

Onze pianotechnici staan dagelijks voor u klaar. Met een professioneel oor weten zij uw piano te stemmen. Ook zijn zij inzetbaar voor het verplaatsen van uw instrument. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of concert. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een reparatie. Van een kleine ingreep tot een grondige revisie. Tevens kunt u ons inschakelen voor een taxatierapport. Vanwege verkoop van uw vleugel of het afsluiten van een brandverzekering.
 

Ik wil graag meer weten

 

Pianoservice van Verhoog Muziek

Bent u benieuwd naar de uitgebreide dienstverlening en pianoservice van Verhoog Muziek?
Lees de informatie op deze website, bel ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom in het centrum van Nijkerk.
Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden.
 
Route naar onze showroom
 

Piano stemmen

Geen ontkomen aan: een piano of vleugel ontstemt altijd een beetje. Laat uw instrument twee keer per jaar stemmen. Dat geeft extra glans aan uw spel. Vraag hiervoor de technici van Verhoog Muziek. Zij hebben een geoefend oor.
 
 
Naar piano stemmen

Piano repareren

Vertoont uw piano kuren? Is het tijd voor reparatie? Laat onze technici er eens naar kijken. In de ruime werkplaats in Nijkerk zijn vele piano’s en vleugels weer tot bloei gekomen. Dankzij puur vakmanschap en liefde voor het instrument. Mogelijk kunnen we uw piano bij u thuis repareren.
 
Naar piano repareren

Piano taxeren

Laat Verhoog Muziek uw piano of vleugel taxeren. Dat weet u precies wat uw instrument nog waard is. Onze vakmensen geven een eerlijke prijs.
 
Naar piano taxeren

Piano verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan moet uw piano, vleugel of orgel natuurlijk mee. Wij helpen u bij het vervoer. Zodat transport en aflevering veilig verlopen.
 
Naar piano verhuizen

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Piano, vleugel of orgel huren

Wilt u hoogwaardige vleugel, piano of orgel huren voor een concert? Verhoog Muziek heeft diverse instrumenten te huur. Voor concertzalen en kerken, grote evenementen en festivals.
 
Piano, vleugel of orgel huren

Digitale piano huren

U wilt een digitale piano of stage piano huren voor een evenement of presentatie? We hebben compacte Yamaha-modellen voor kleine optredens en stage piano’s voor het grote podiumwerk
 
Digitale piano huren

“Sinds 1916 heeft Verhoog Muziek de blik altijd op de toekomst gericht maar het ambachtelijk vakmanschap behouden. Onze missie is én blijft: pure klankbeleving voor musicus én luisteraar.”