Digitale piano kopen

Wilt u een digitale piano kopen? Dit is een ideaal instrument voor zowel beginnende als gevorderde pianisten die het
gevoel en geluid van een akoestische piano willen combineren met het gemak en de veelzijdigheid van moderne samplingtechnieken en een meubel dat u zelf kunt verplaatsen.
Altijd de mogelijkheid met een hoofdtelefoon op piano te spelen en verbinding te maken met smartphone, tablet of PC.

 

Kom proefspelen

Muzikale inspiratie

Op zaterdag 10 december kunt u zich muzikaal laten inspireren door Peter Baartmans. Tussen 11:00 en 16:00 uur in onze showroom neemt Baartmans u mee op reis in de wereld van de digitale instrumenten van Yamaha.
Baartmans zal u inspireren met zijn speeltechnieken en daarmee de verbluffende mogelijkheden van onze digitale piano’s laten horen.
Uiteraard is er tussendoor tijd voor uitleg, vragen en tips&tricks.
Stel het avondeten uit om thuis Baartmans technieken in de praktijk te brengen of een aankoop te bespreken!
Peter Baartmans is al vanaf 1981 als toetsenman werkzaam voor muziekleverancier Yamaha en mag zich met recht productspecialist noemen op het gebied van keyboards en digitale piano’s.
Als hij zaterdag 10 december bij ons binnenstapt, heeft hij al zijn ervaring en kennis bij zich die hij graag met ons wil delen en is er alle ruimte tot het stellen van vragen. Wie hem ziet en hoort spelen zal hem direct geloven!

Wat is een digitale piano?

Een digitale piano is een elektrisch instrument dat lijkt op een akoestische piano, qua uitstraling, klank en aanslaggevoeligheid. Een digitale piano heeft evenveel toetsen als een akoestische piano en 1, 2 of 3 pedalen. Het grote verschil is dat er geen snaren worden aangeslagen. Een digitale piano heeft altijd een hoofdtelefoonaansluiting, zodat u overal en altijd kunt spelen, zonder overlast te veroorzaken. Een digitale piano heeft ook MIDI-aansluitingen voor aansluiting van het instrument op bijvoorbeeld een laptop of iPad. Dit maakt het mogelijk gebruik te maken van apps van Yamaha. Een digitale piano is voordeliger dan een akoestische piano. Bovendien hoeft u een digitale piano nooit te stemmen. Een digitale piano kunt u overal zelf neerzetten, ook driehoog achter.

Digitale piano’s van Yamaha

Verhoog Muziek in Nijkerk is leverancier van de digitale piano’s van Yamaha. Deze elektrische piano’s kenmerken zich door hoogwaardige technologieën, gepatenteerde wave-sampling-technologie en een grote toon- en stemselectie. Yamaha heeft veel gratis apps die u kunt gebruiken in combinatie met uw digitale piano. Zoals Digital Piano Controller (voor het bedienen van de digitale-pianofuncties), Piano Diary (opnemen, archiveren en delen van de dagelijkse voortgang van uw pianospel) en Notestar (spelen vanaf bladmuziek zonder dat u de bladzijdes hoeft om te slaan).

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Kies uit allerlei modellen

In onze showroom in Nijkerk vindt u allerlei modellen digitale piano’s. De mogelijkheden verschillen per model. Denk aan het vernieuwen van samples en het opzoeken van lesmateriaal. Sommige digitale piano’s bieden zelfs de mogelijkheid om pianoles te krijgen. Veel verkochte modellen zijn:

 

Maak een afspraak

Yamaha Clavinova

De Yamaha Clavinova is een begrip op het gebied van digitale piano’s. De Clavinova combineert het gevoel en geluid van een akoestische piano met grote keuze in klanken, effecten, kleuren en uiterlijk.

 
Naar Clavinova

Yahama Arius YDP

De Arius YDP is de instapper van Yamaha. Dit type elektrische piano heeft een authentiek geluid, een natuurlijke aanslag en moderne samplingtechnieken. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

 
Naar Arius YPD

Accessoires bij uw digitale piano

Maak uw digitale-pianoset compleet met handige accessoires zoals Sennheiser hoofdtelefoons, midi-kabels, geschikte interfaces en een passende standaard of kruk. Veel accessoires hebben we op voorraad. U kunt ook online accessoires bestellen. 

Bekijk de accessoires

Kom proefspelen in onze showroom

Natuurlijk wilt u de piano’s graag zelf uitproberen. Dat kan in onze showroom in hartje Nijkerk. Hier staan veel digitale piano’s speelklaar. Kijk rustig rond en speel gerust. En heeft u een vraag? Dan adviseren we u natuurlijk graag over de piano die het best past bij uw ambities.
 

Route naar onze showroom

Daarom een digitale piano kopen bij Verhoog

  • Deskundig advies
  • Alle modellen zelf uitproberen
  • Levering en installatie aan huis (in overleg)
  • Tot wel 5 jaar garantie

 

Direct afspreken