TransAcoustic piano of vleugel

Is een YamahaTransAcoustic piano nu een akoestische piano met een volumeregelaar is of een digitale piano met snaren?
Die vraag is eigenlijk niet relevant omdat deze piano’s als basis volledig akoestisch gebouwd is.
Als u “normaal” speelt op deze piano’s of vleugels ontstaat er een prachtige pianogeluid wanneer de hamers de snaren aanslaan.
Met de toevoeging TA heeft u ook de nieuwste digitale technieken onder het klavier.
De transakoestische piano beschikt ook over Yamaha’s gerenommeerde SILENT Piano™ technologie, zodat u oefensessies ook met hoofdtelefoon kunt spelen.

 

Dat wil ik horen

Zangbodem als luidspreker

Als u wilt spelen met een digitale ondersteuning of met (audio)effecten dan wordt de TransAcoustic™-technologie bij een piano geactiveerd door het middelste pedaal in te drukken. Dit brengt een hamerstoprail op zijn plaats en voorkomt dat de hamers de snaren raken.
De TransAcoustic™-technologie brengt het digitale geluid rechtstreeks over op de pianozangbodem en zorgt dat de piano zelf zich als een luidspreker gedraagt. Dit volume kunt u zelf regelen, zonder hoofdtelefoon!
Het geluid dat u hoort heeft de natuurlijke klankkenmerken van de zangbodem. De trilling van de zangbodem wordt ook overgebracht naar de pianosnaren en creëert dezelfde natuurlijke snaarresonantie als wanneer u akoestisch speelt.
Dankzij het produceren van een rijke klankkleur door de zangbodem en het natuurlijke resonantie-effect van de snaren, klinken digitale instrumentstemmen natuurlijker dan ooit.

Uitgelicht

€1000 korting B-serie TransAcoustic™ Piano

Nog de hele maand juli krijgt u €1000 korting op een nieuwe B-serie TransAcoustic™ Piano van Yamaha.
Met deze kortingsactie van Yamaha kunt u nu een goede akoestische piano’s kopen inclusief de allernieuwste digitale techniek onder het klavier.
En dat nog steeds in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
De TransAcoustic™-technologie brengt het digitale geluid rechtstreeks over op de pianozangbodem en zorgt dat de piano zelf zich als een luidspreker gedraagt. Dit volume kunt u regelen, zonder hoofdtelefoon!
Het geluid dat u hoort heeft de natuurlijke klankkenmerken van de zangbodem.
Uiteraard beschikt deze piano ook over een silent-systeem om volledig zonder omgevingsgeluid piano te spelen, maar dan met hoofdtelefoon.

Acties van Yamaha
Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Verlengde garantie van Yamaha

U kunt verlengde garantie aanvragen bij Yamaha. Onze leverancier garandeert uw muzikale keuze op lange termijn met uitgebreide garantie.
Alle akoestische Yamaha piano’s krijgen een verlengde garantie van 10 jaar (is 5 jaar) op alle akoestische onderdelen en 5 jaar (is 2 jaar) op alle elektronische onderdelen.
De garantie moet u zelf aanvragen binnen 6 maanden na aankoop van uw instrument met uw aankoopbewijs.
In een aantal stappen registreert u de piano of vleugel op de website van Yamaha en ontvangt u een certificaat met garantieverlenging voor uw piano.

Verlengde garantie Yamaha