Johannus LiVE orgel kopen

Niet van echt te onderscheiden. Dankzij de nieuwste technieke hHet serieuze alternatief voor Hauptwerk. Het Johannus LiVE orgel reproduceert tot in het kleinste detail de klanken van de beroemdste kerkorgels. Opeens is het alsof u zelf in Parijs bent en achter het levensechte Cavaillé-Coll-orgel van de Église Notre-Dame zit. Ronduit sensationeel. Dus overweegt u een Johannus LiVE orgel te kopen? Kom dan naar onze showroom om te ervaren waarom dit instrument uit Nederland wereldwijd succes boekt.

 

Kom proefspelen

Dankzij Real Time Sampling

Orgelliefhebbers die de laatste trends volgen, weten dat er een nieuw tijdperk is aangebroken. Dankzij de techniek van Real Time Sampling speelt u op levensechte orgels van tientallen beroemde kerken en kathedralen. In dat rijtje staan ook pijporgels uit Zwolle en Utrecht. Het is een totaalbeleving. Dompel uzelf onder in de wereld van diepe bassen en loepzuivere hoge tonen. Met een hoofdtelefoon zijn al die tonen misschien nog wel het beste te onderscheiden. Op elk digitaal orgel past een hoofdtelefoon. Zo kunt u orgelspelen zonder dat uw huisgenoten of buren er last van hebben.

Kerkorgel bij u thuis

De Johannus LiVE orgels geven het geluid af van een kolossaal kerkorgel, maar passen door hun compacte vorm juist prima in uw woonkamer. Uiteraard is de ombouw in allerlei houtsoorten en kleuren leverbaar. Door de grote vraag naar deze instrumenten zijn er in korte tijd meerdere typen op de markt gebracht. We informeren u graag over alle opties. Zodat u beslist het juiste Johannus LiVE orgel koopt.
 
 
Stel uw vraag

LiVE 2T en 3T nu in Positief-meubel

Vanaf heden zijn de populaire Johannus LiVE 2T en 3T orgels leverbaar in een Positief-meubel: Johannus LiVE 2P en 3P.
De Johannus LiVE 2P en 3P zijn een prachtige combinatie van de reeds eerder ontwikkelde LiVE-modellen. Zo hebben ze een imposant Positief-meubel – evenals de LiVE III. Dit hoge meubel doet denken aan de speeltafels van de historische pijporgels die u op uw Johannus LiVE bespeelt. Doordat de speakers hoog in het meubel geplaatst zijn, versturen deze de orgelklanken ter hoogte van uw gehoor – wat zorgt voor een optimale klankweergave en ruimtelijke beleving.
Wij hebben een Johannus LiVE 3P drieklaviers orgel in onze showroom. Welkom!
 

Introductie-aanbieding

Uitgelicht

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Digitaal of analoog?

Een Johannus LiVE orgel mag u niet vergelijken met een doorsnee elektronisch orgel. Dat vindt ook de orgelbouwer zelf. Die meldt op de eigen website: ‘U kunt het beter naast een mooi pijporgel zetten. Pas dan ervaart u hoe ver we gekomen zijn!’ Bij Verhoog Muziek sluiten we ons daar helemaal bij aan. Laat bovendien niemand nog beweren dat digitale instrumenten onder doen voor analoog: de orgels van Johannus zijn daarvoor het beste bewijs.

Huurkoopsysteem: afbetalen zonder rente

Is de aanschaf van een Johannus LiVE Orgel boven uw budget? Of vindt u het sowieso prettig om financiële ruimte over te houden? Kies dan voor ons huurkoopsysteem. U kunt dan een Johannus LiVE orgel kopen en deze in 4 jaar tijd afbetalen, zónder rente.
 

Ontdek ons huurkoopsysteem

Johannus LiVE Orgel kopen
mét kosteloos Servicepakket

 • Controle op digitale functies voor aflevering
 • Plaatsing en uitleg bij u thuis
 • Levering aan huis door eigen transportdienst (gelijkvloers in Nederland)
 • Minimaal 2 jaar garantie op nieuwe orgels
 • Afregelen en reinigen (waar nodig) van gebruikte orgels
 • Bij huurkoop afhankelijk van de voorwaarden

Dit pakket heeft een waarde van 350 euro en bieden wij u kosteloos aan!

Beleef het Johannus LiVE Orgel
in onze showroom

Ook voor alle Johannus LiVE Orgels kunt u terecht in onze showroom in Nijkerk. Meerdere modellen staan klaar om te bekijken en te bespelen. Gewoon proberen. Het is de beste manier om erachter te komen wat bij u past. Onze adviseurs helpen u graag op weg.
 
 
Ik maak graag een afspraak

Daarom een Johannus LiVE Orgel
kopen bij Verhoog Muziek

 • Ultieme klankbeleving
 • Beroemde pijporgels in huis dankzij digitale revolutie
 • Speelklaar voor jarenlang muzikaal plezier
 • Proefspelen in onze showroom
 • Mogelijkheid van kopen of afbetaling
 • Gratis Servicepakket t.w.v. 350 euro!

 

Bekijk onze Johannus LiVE orgels

Showroom is open

Welkom in Nijkerk

Wij mogen weer bezoekers ontvangen in onze showroom.
Welkom! Ook zonder afspraak…
Een beetje net als voor corona, maar nog steeds voorzichtig en volgens alle regels van het RIVM.
Bel ons gerust om te overleggen.

Onze openingstijden