Digitale piano huren

U wilt een digitale piano of stage piano huren voor een evenement of presentatie? Welkom bij Verhoog Muziek. We hebben compacte Yamaha-modellen voor bescheiden optredens en een premium digitale vleugel voor het grote podiumwerk. Natuurlijk verhuren wij ook akoestische piano’s en vleugels en digitale orgels.

Digitale piano’s van Yamaha

Verhoog Muziek heeft jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van digitale piano’s. We hielpen al al in veel verschillende situaties. Een digitale piano kan overal een plek vinden: op een podium binnen of in de buitenlucht. De piano krijgt een krachtig en vol geluid via een audiosysteem.
 
Ik wil graag meer weten

Verhuur premium digitale vleugel

We hebben waarschijnlijk als enig muziekwinkel in Nederland een Yamaha Clavinova CLP-795 digitale vleugel in de verhuur.
Compact met een diepte van slechts 124 cm. Voorzien van alle high-end digitale techniek van Yamaha. Heerlijke speelaard met een gewogen GrandTouch™-klavier.
 
Onze digitale vleugel

Wij verhuren geen externe boxen

Wij zeggen ook heel eerlijk wat wij niet doen.  Dat is het verhuren van een extern audiosysteem. Wij leveren geen losse boxen of actieve speakers bij onze digitale piano’s.
Natuurlijk kunt u onze huurinstrumenten wel op allerlei manieren verbinden met een audiosysteem. Geen ruimte is te groot voor een piano met een stekker.

Prijsopbouw huren digitale piano

Het brengen en halen van een piano op locatie is best een groot deel van de huurprijs. Daarom kunt u compacte digitale piano’s persoonlijk bij ons ophalen en na de huurperiode terugbrengen naar Nijkerk. U betaalt dan alleen voor het instrument. Een digitale piano van topkwaliteit huurt u al vanaf 200 euro per dag. U bepaalt dus voor een groot deel zelf de prijs.
Let wel dat deze huurinstrumenten in een transportcase worden vervoerd; dat is een ‘kist’ van 150x45x25 cm (LxBxH) en weegt inclusief piano ruim 30 kg.
Onze digitale vleugel brengen we altijd zelf.
 
Prijsopgaaf aanvragen

Afspraak voor huren digitale piano

Wilt u eerst horen hoe onze digitale piano’s klinken? Wilt u aansluitingen onderzoeken of uitproberen? Wees ook daarvoor welkom in de showroom in Nijkerk. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden. U wilt zeker weten dat wij de tijd voor u hebben? Maak dan vooraf een afspraak.
 
 
Route naar onze showroom

Vleugel, piano of orgel huren

Verhoog Muziek is ook het vertrouwde adres voor het huren van een concertvleugel, piano of orgel. Wij hebben vleugels van het bekende merk Yamaha en zelfs een echte Steinway & Sons.
Orgels verhuren wij van de topmerken Johannus en Content. U huurt al een concertvleugel vanaf 450 euro per dag. Een digitaal orgel huren begint bij 400 euro per dag.
 
Meer over een vleugel of piano huren