Digitale piano huren

U wilt een digitale piano of stage piano huren voor een evenement of presentatie? Welkom bij Verhoog Muziek. We hebben compacte Yamaha-modellen voor kleine optredens en stage piano’s voor het grote podiumwerk. Natuurlijk verhuren wij ook akoestische piano’s en digitale orgels.

Digitale piano’s van Yamaha

Verhoog Muziek heeft jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van digitale piano’s. We hielpen al al in veel verschillende situaties. Een digitale piano kan overal een plek vinden: op een podium binnen of in de buitenlucht. De piano krijgt een krachtig en vol geluid via een audiosysteem.
 
Ik wil graag meer weten

Favoriet van Roel van Velzen

De Yamaha CP300 stagepiano die wij verhuren is favoriet bij zanger/pianist Roel van Velzen: “Elke keer als ik er achter ga zitten, voelt het als een cadeautje. Deze stagepiano met zijn combinatie tussen de te gekke samples en de ingebouwde speakers met key-bed vibraties geven mij het gevoel dat ik op een echte piano speel.”

Wij verhuren geen externe boxen

Wij zeggen ook heel eerlijk wat wij niet doen.  Dat is het verhuren van een extern audiosysteem. Wij leveren geen losse boxen of actieve speakers bij onze digitale piano’s.
Natuurlijk kunt u onze huurinstrumenten wel op allerlei manieren verbinden met een audiosysteem. Geen ruimte is te groot voor een piano met een stekker.

 

Prijs voor digitale piano huren

Het brengen en halen van een piano op locatie is best een groot deel van de huurprijs. Daarom kunt u een digitale piano persoonlijk bij ons ophalen en na de huurperiode terugbrengen naar Nijkerk. U betaalt dan alleen voor het instrument. Een digitale piano van topkwaliteit huurt u al vanaf 150 euro per dag. Of u nu kiest voor een compact model of voor een stage piano, ons huurconcept blijft gelijk. U bepaalt dus voor een groot deel zelf de prijs.
 
Prijsopgaaf aanvragen

Afspraak voor huren digitale piano

Wilt u eerst horen hoe onze digitale piano’s klinken? Wilt u aansluitingen onderzoeken of uitproberen? Wees ook daarvoor welkom in de showroom in Nijkerk. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden. U wilt zeker weten dat wij de tijd voor u hebben? Maak dan vooraf een afspraak.
 
 
Route naar onze showroom

Vleugel, piano of orgel huren

Verhoog Muziek is ook het vertrouwde adres voor het huren van een concertvleugel, piano of orgel. Wij hebben vleugels van het bekende merk Yamaha en zelfs een echte Steinway & Sons. Orgels verhuren wij van de topmerken Johannus en Content. U huurt al een concertvleugel vanaf 400 euro per dag. Een digitaal orgel huren begint bij 300 euro per dag.
 
Meer over een vleugel of piano huren

Muziekwinkel open

Welkom in Nijkerk

U kunt weer zomaar binnen lopen.
Welkom!
Nog steeds wel voorzichtig en volgens alle regels van het RIVM.
Bel ons gerust om te overleggen als u het anders wenst.

Onze openingstijden