Akoestische gitaar kopen (óók accessoires)

Zoekt u een fijne akoestische gitaar of ukelele om te leren spelen? Heeft u nieuwe snaren nodig? Of wilt u een capo of plectrum?
Bij Verhoog Muziek helpen we u graag verder. Onze winkel biedt alles wat de beginnende en de meer gevorderde gitarist nodig heeft.

 

Kom proefspelen

Voorbereiding voor gitaarles

Heeft u gekozen voor gitaarles? Dan zoekt u natuurlijk een goed instrument. Verkoopsite Markplaats biedt veel mogelijkheden. Maar pas op: veel tweedehands gitaren hebben een kromme hals of andere gebreken. Dan gaat het nooit lukken. Voorkom voortijdig afhaken, koop liever een nieuwe.
 
Bij Verhoog Muziek adviseren wij graag over een fijn lesinstrument. We helpen ook bij het stemmen. En met accessoires. Denk aan een gitaarstandaard, een hoes, een setje snaren, een stemapparaat, een tuner of een lesboek. Natuurlijk geven we alle uitleg die nodig is.
 
Stel uw vraag

Voor elke liefhebber een gitaar

Er zijn ongekend veel soorten en merken gitaren. Het is niet voor niets een van de populairste instrumenten. Bij Verhoog Muziek zijn wij gespecialiseerd in akoestische gitaren. Zowel voor beginners als voor meer gevorderden. Gitaren met nylon snaren (klassiek en Spaans) of alleen stalen snaren (western).
 
We verkopen modellen van kwaliteitsmerken als Martinez, Sigma, Gomez, Juan Salvador, Alhambra, Washburn, Vintage en Alvarez. Uiteraard krijgt u het instrument speelklaar mee.
 
Bekijk al onze modellen

Uitgelicht

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek onze showroom

Na een bezoekje aan de showroom van Verhoog Muziek bent u helemaal bijgepraat over de wereld van de gitaar. Ter voorbereiding op een gitaarles, of om verder te groeien als gitarist. Hulp bij gitaarstemmen of een nieuwe gitaarsnaar. Kom langs en laat u informeren. En pak natuurlijk die prachtige gitaren uit het rek om zelf te testen.
 
 
Ik maak graag een afspraak

Gitaar-accessoires

Wilt u een capo voor de gitaar? Een stemapparaat? Een gitaarhoes? Of een lesboek? Ook voor alle accessoires kunnen gitaristen terecht bij Verhoog Muziek. Haal nog veel meer uit uw instrument.
 

Accessoires voor gitaar

Snaren

Het gitaargeluid begint bij de trilling van de snaar. Van groot belang voor de klank. We hebben alle soorten en diktes in huis. Zowel voor western gitaren als klassieke modellen.
 

Snaren voor gitaar

Ukelele

Klein, maar fijn. Het geluid van de ukelele is ongekend populair. Drie akkoorden en u speelt al een lied. Kom naar Verhoog Muziek en we praten uit bij over alle mogelijkheden.
 

Meer over ukelele