Piano verhuizen

Gaat u verhuizen? Dan moet uw piano, vleugel of orgel natuurlijk mee. Wij helpen u bij het vervoer. Zodat transport en aflevering veilig verlopen. Zowel in binnen- als buitenland. Dat geldt uiteraard ook voor concerten. Vraag het transportteam van Verhoog Muziek. Wij hebben jarenlange ervaring in piano’s verhuizen.

Zorgvuldige plaatsing via lift

Met uiterste precisie en grote voorzichtigheid brengen we uw geliefde instrument van A naar B.  Uw piano, vleugel of orgel is bij ons in goede handen. Onze vrachtwagen is uitgerust met een zeer solide hydraulische lift. Voor alle lastige verhuizingen en specialistisch hijswerk hebben wij afspraken met betrouwbare partners. Zodat u weet dat het goed komt.

Woonhuis of flat?

Voor het veilig verhuizen van uw instrument is goede informatie van groot belang. We willen natuurlijk allereerst graag weten hoe u woont. Is het een gewoon woonhuis of een flat? En waar gaat de piano naartoe? Wat is de omvang van uw vleugel of piano? Zijn er obstakels waar wij rekening mee moeten houden? Wij helpen u graag verder.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Laat ons uw piano verhuizen

Een verhuizing vraagt de nodige hoofdbrekens. Wij regelen dat uw piano veilig meegaat. Dat is een zorg minder. Bel ons voor een afspraak of meer informatie: 033-246 04 44. Of bezoek onze showroom voor uitgebreid advies over piano-verhuizing.
 

Route naar onze showroom

Muziekwinkel open

Welkom in Nijkerk

U kunt weer zomaar binnen lopen.
Welkom!
Nog steeds wel voorzichtig en volgens alle regels van het RIVM.
Bel ons gerust om te overleggen als u het anders wenst.

Onze openingstijden