Accessoires voor piano-onderhoud

Hoe houdt u die prachtige piano op stemming? Welke accessoires zijn er nodig voor het onderhoud? Bij Verhoog Muziek bieden we u een keur aan kwaliteitsproducten. Van stemvork tot vochtigheidsmeter. Zo blijft u verzekerd van jarenlang speelplezier.

 

Wij geven u graag advies

Uw piano goed gestemd

Een ontstemde piano is niet om aan te horen. Opeens klinkt een dissonant tussen die zorgvuldig gespeelde noten. Dat verpest uw spel en samen musiceren levert dan vooral frustratie op. Gelukkig is er van alles aan te doen. Van vochtregulering tot het bijtijds stemmen van uw instrument. Bij Verhoog Muziek bieden wij de nodige diensten, met kennis en advies.
 
Ik wil graag meer weten

Ontstemde piano door vloerverwarming

Hoe behaaglijk ook, in veel huizen zorgt de vloerverwarming voor snellere ontstemming. De verwarming onttrekt vocht aan de lucht en droogt het houtwerk uit. Een van de oplossingen is het gebruik van pianocarpet. Dat is ontworpen in een smalleen een bredeuitvoering. Het speciale kleedje onder de piano beschermt zowel de ombouw als het binnenwerk van uw instrument.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Voor goed piano-onderhoud:
Piano Life Saver

Wilt u zorgeloos genieten van uw piano of vleugel? Zonder dat klimaatschommelingen uw instrument beïnvloeden? Dan adviseren wij Piano Life Saver. Dit systeem zorgt actief voor de juiste balans. Het bevochtigt de piano of vleugel, of onttrekt juist vocht. Zo blijft uw instrument bewezen beter stem- en toonvast. Bovendien voorkomt het roestontwikkeling op metalen onderdelen. Ook houdt het snaren, lijm- en viltdelen in goede conditie. De Piano Life Saver is een elektrisch apparaat dat binnenin de piano wordt gemonteerd.
 

Meer over Piano Life Saver

Advies over klimaat en onderhoud

Ook voor alle vragen over het klimaat en onderhoud aan uw piano of vleugel, kunt u terecht in onze showroom. Zomer, winter, elke jaargetijde kent specifieke omstandigheden. Onze adviseurs maken u wegwijs bij alle methodes en accessoires. Wilt u zeker weten dat we direct tijd voor u hebben? Maak dan vooraf een afspraak.
 

Ja, graag een afspraak