Gitaar-accessoires kopen

Een prachtige gitaar blijft alleen in conditie als de eigenaar er voorzichtig mee omspringt. Kom naar Verhoog Muziek voor een stevige beschermhoes, een gitaarstandaard of een gitaarband. Maar we hebben uiteraard ook capo’s, stemapparaten, snaren en plectrums op voorraad. Haal nog meer uit uw instrument. Hoe? Daarover adviseren wij graag.

 

Ik kan wel wat advies gebruiken

Capo, stemapparaat en plectrum

Met behulp van een capo of gitaarklem kunt u dezelfde akkoorden blijven spelen, maar verhoogt u in toonsoort. Handig als u een lied wilt zingen dat net te hoog of te laag is voor uw stem. Dankzij een stemapparaat houdt u de gitaar eenvoudig op toonhoogte.
En de plectrum is een klein plastic plaatje dat helpt om de snaren steviger aan te slaan of te tokkelen. Die hebben we in alle mogelijke varianten. Net als gitaarkabels en slides.
Bij Verhoog Muziek helpen we u graag een stap verder.
 
 
Ik maak graag een afspraak

Kijk uit: een gitaar is kwetsbaar

De klankkast van een gitaar is kwetsbaar. Dat is nodig om de trillingen van de snaren om te zetten in een warm geluid. Bescherm de gitaar daarom goed op de fiets, of bij vervoer in de auto. Een gitaarhoes hoort echt bij de uitrusting.
Maar ook thuis, in de woon- of slaapkamer, vraagt het instrument om een goede plek. Hang de gitaar aan een stevige haak of zorg voor een degelijke standaard.
Wij hebben hiervoor alles in huis.
 
 
Bekijk de accessoires

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Gitaar-accessoires kopen in showroom

Welk type gitaar-accessoire u het beste koopt bij uw gitaar? Dat is soms even puzzelen. Is die hoes wel groot genoeg? Hoe moet ik het stemapparaat gebruiken? Welk type capo is geschikt voor mijn gitaar? Wees welkom in de showroom van Verhoog Muziek. Wij helpen u graag verder.
 

Route naar onze showroom