Gitaarsnaren kopen

Het gitaargeluid begint bij de trilling van de snaar. Van groot belang voor de klank. Bij Verhoog Muziek kunt u gitaarsnaren kopen in alle soorten en diktes en van diverse merken. Zowel voor western gitaren als klassieke modellen. Vooral voor beginners kan het even zoeken zijn naar de juiste set. Wij adviseren u daarom graag.

 

Ik maak graag een afspraak

Hoe dikker, hoe zwaarder

Zeker in het begin kunnen de snaren nogal in de vingertoppen snijden. Hoe meer u speelt, hoe eerder er een prettig eeltlaagje ontstaat.
Maar ook de snaardiktes spelen een rol. Dikke snaren geven een voller, zwaarder geluid, maar zijn moeilijker in te drukken. Dunne snaren geven iets minder volume, maar spelen wel weer lichter. Houd daar dus rekening mee. Vindt u het lastig om een keuze te maken?
Wij helpen u graag in onze showroom.
 
 
Bekijk ons aanbod snaren

Nylon of stalen gitaarsnaren kopen?

Welk type gitaarsnaar u koopt, hangt natuurlijk ook samen met het soort instrument. Op een Spaanse of klassieke gitaar horen nylon snaren.
Een western gitaar heeft stalen snaren. Daarbij kunt u tevens kiezen voor snaren met een speciale coating. Een beschermlaagje waardoor de snaar langer meegaat.
Laat u goed informeren. Want een snaar bepaalt voor een belangrijk deel het geluid én het speelplezier.
 
 
Ik wil graag meer informatie

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Snaren uitzoeken in de showroom

Duizelt het u bij het kiezen van de juiste gitaarsnaar? Zoveel mogelijkheden? Dat kunnen we ons best een beetje voorstellen. Maar als u eenmaal weet wat u nodig hebt, bent u voor langere tijd klaar. Bezoek onze showroom voor uitgebreid advies. Bekijk daar tevens onze andere gitaaraccessoires. Want we helpen u graag verder, zodat u de juiste gitaarsnaren koopt.
 

Route naar onze showroom