Johannus Vivaldi 150

Verkoopprijs 13.995,-
Huurkoop per maand € 292,-

Productomschrijving

Johannus Vivaldi 150 tweeklaviers orgel in blank eiken. Het instapmodel Vivaldi 150 is al uitgerust met veel digitale technieken. Hiermee verrijkt u niet alleen uw muzikale leven maar het geeft u ook vele jaren speelplezier.
In de Vivaldi vindt u bijvoorbeeld de blaasbalgsimulator. Deze fantastische innovatie laat uw orgel ‘zingen’ door drukverschillen in de blaasbalg van een pijporgel te simuleren. Het Real Time Sampling systeem geeft het geluid van beroemde pijporgels weer door directe digitale opnamen, waardoor u het originele geluid hoort. U geniet van een ongekende geluidskwaliteit met het uitgebreide audiosysteem met hoogwaardige luidsprekers. De Vivaldi 150 beschikt in de standaard uitvoering over het Adaptive Surround Reverb ASR-12 nagalmsysteem. Dit systeem produceert een digitaal akoestiekeffect (galm) dat zorgt voor een ruimtelijke weergave van de orgelklank.
De volhouten uitvoeringen van Johannus orgels worden standaard geleverd in blank eiken. Andere kleuren en/of houtsoorten zijn als optie en tegen meerprijs leverbaar. Op de foto vindt u hiervan een aantal voorbeelden. Wilt u uw orgel in een andere kleur of houtsoort? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Verhaal achter instrument
Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Merk

Kleur

Blank eiken

Afmetingen

138 x 117 x 99 cm (B x H(excl. lessenaar) x D(incl. pedaal))

Klavier

2 manualen / kunststof / 5 octaven (TP6)

Aantal stemmen

34 x 4 stemmen

Klankstijlen

Romantisch, Symfonisch, Barok, Historisch

Pedaal

30-tonig recht

Zwelpedaal

2

Afsluitbaar

Optie

Meubel

Hout

Bank

Zonder opbergvak

Aansluitingen

MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out

Geschikt voor Hauptwerk

Ja

Hoofdtelefoon

Standaard stereo jack (2x)

Audio

4.1 (5 versterkers / 13 luidsprekers)

Productstatus

Nieuw

Land van herkomst

Nederland

Bijzonderheden

Blaasbalg simulator

Toon meer Toon minder